Ekholm Vision AB

info@ekholmnordic.eu

Har Ni frågor om våra produkter eller vill ha råd är Ni välkomna att ringa eller mejla.

 

 

Jari Ekholm
Ydregatan 17 C

57 YDRE

073-997 13 38
info@ekholmnordic.eu

 

EKHOLM VISION AB – PROB SERIEN

Ekholms PROB ingår i moderföretaget Ekholm Vision AB, även känt under namnet Ekholm Nordic, med den välkända PROB Serien som baserar sig på naturprodukter.

Rekommenderad av många veterinärer och hjälpt massor med djur med hudproblem.

Företaget är ett familjeföretag i två generationer som grundades 1975 i Finland av Rita Ekholm, då under namnet Ajan Kemia (Tidens Kemi)
Företaget var då delvis koncentrerat på tyngre kemikalier till industrin, men har sakta övergått enbart mot miljövänliga naturprodukter
De senaste 20 åren bedrivs hela verksamheten från Sverige.
Företaget finns i Österbymo i Ydre Kommun, Östergötland.

Företaget har i samband med flytten till Ydre gjort en generationsskifte och numera är Jari Ekholm ägare av Ekholm Vision.

Sedan 2005 har sonen Jari Ekholm ansvarat för produktionen och mycket annat, samt varit en stor inspirationskälla för nya tankar och idéer samt tagit ett stort ansvar för exporten.

Som det ser ut idag finns det stora möjligheter även för en tredje generation som redan nu jobbar och deltar i verksamheten.

Vi har ett gott rykte på marknaden, vi är välkända för att alltid sätta kunden i fokus. Vår styrka är att vi lyssnar och samarbetar med våra handlare och konsumenter som också hjälpt oss i vår produktutveckling av PROB serien till att bli en av det allra effektivaste produktserien på marknaden.
Vi hoppas att det fina samarbetet fortsätter.
Med hjälp av våra kunder och hård produktutveckling hoppas vi bli bäst på marknaden.

Vår strävan har alltid varit att hålla högsta möjliga kvalité och kundservice, samt vara tillgängliga så för handlarna som konsumenterna

Våra produkter har länge använts även till människor och 2012 registrerades även de flesta av våra produkter hos Läkemedelsverket under kategorin kosmetika till bruk för människor,
Så nu kan vi helt lagligt marknadsföra våra produkter även till bruk för människor.