Hej, mitt namn är Sara Nissling och jag tävlar i grenen Working Equitation, eller WE som det kallas till vardags. Jag bor utanför Norrköping tillsammans med min familj och våra djur.
Jag gjorde min första start i WE 2018, där jag sedan kom att fastna. I nuläget har jag två hästar som jag tävlar och tränar med, huvudsakligen i WE.
Elvin B, en lusitano valack född 2009 samt Spirit, en spansk korsning född 2019. Sprit ägs av Carola Hellstedt medan Elvin ägs av min mamma, Åsa Nissling. Jag har även en frieser vid namn Wout, född 2007.

Jag och Elvin tävlar i det svenska juniorlandslaget i WE där vi representerade Sverige under Jr/YR VM 2023, där vi hamnade på en 8:e plats i totalen. Vi har hittills startat tre SM i svår klass bland seniorer, där vi tagit två SM-silver, 2022 samt 2023.

För mig är hästarnas välmående det absolut viktigaste, därför är jag mycket tacksam över att PROB vill stötta mig i min satsning med produkter baserade på naturliga ingredienser. PROBs produkter har länge funnits i våra skåp där de har hjälp oss vid olika behov.