AMELIE SEGERSTRÖM

Jag heter Amelie Segerström och är en 18 årig tjej som bor i Norrtälje tillsammans med min hund och fyra hästar. 

Jag har ridit sedan barnsben och hästarna har alltid varit en väldigt stor del av mitt liv. Jag började tävla när jag var 9 och har sedan dess plockat medaljer från flera SM och andra nationella och internationella tävling tack vara mina fantastiska hästar. Nu satsar jag på att bygga upp en stark grund med unga lovande hästar som ska komma underifrån och har därför intresserat mig mycket för avel. Jag har även varit hos två av mina tränare för att jobba och lära mig mer om olika områden samtidigt som jag också pluggar häst i skolan. Under 2021 har jag och min ”bästa” häst haft väldigt mycket framgång vilket känns fantastiskt kul och spännande då de är vår första säsong ihop. Vi har bland annat legat 1:a på rankinglistan över alla Young Riders i Sverige i både femgång och stilpass. De känns väldigt spännande inför nästa år då de vankas Mästerskap. 

Jag är väldigt stolt och glad för mitt samarbete med Ekholms Prob då ja har använt Probs produkter så länge jag kan minnas. De är väldigt skonsamma för hästarna och ger ett fantastiskt resultat.
En av mina must have är Probs supercream som jag använder vid skav och sår. Redan dagen efter ser jag resultat i läkningsprocessen och jag kan ärligt säga att de är den bästa salvan jag testat!
Probs tjärschampo har även varit räddningen för de hästar vi haft som kliat sig.