ESTER ÖSTBERG

Mitt namn är Ester Östberg, jag är 15 år och bor i norra Hälsingland i byn Hassela. På gården har vi ett tjugotal hästar där vi har ridskola, turridning, träningsverksamhet och lite avel.

Med mig i bagaget har jag 3 SM guld, silver och bronsmedaljer från SM, vinst under Youth match individuellt och med laget 2019, vinst med laget 2020, landslaget 2018, 2019, 4 och 5 plats på nordiska mästerskapen 2018.

Jag har just nu fyra helt fantastiska tävlingshästar, Spói från Häringe som jag haft i snart tre år och haft mest framgångar med hittills, Lóa frá Halakoti som är ett förstaklass fyrgångssto efter fantastiska Glodafeykir frá Halakoti som jag bla har ett silver i fyrgång med från SM. Prins från Wreta, han kom till mig i början på vintern, en fantastisk hingst med hjärta av guld, han är bla sedan tidigare världsmästare i 250m pass med YR, har en rid ned på 8,65 och ext 8,29. Prins är efter fantastiska Askur från Håkansgården. Jag hoppas på många roliga år på tävlingsbanan med honom.  Nyligen så har jag köpt en femgångsvalack vid namn Hrafnfaxi frá Husavik, han är för 2008 och tidigare tävlats på island och sedan av en Norsk ungdom, de har bla tävlat nordiskamästerskapen 2018 tillsammans. Vi ska nu lära känna varandra och hoppas på många roliga år tillsammans.

Jag har alltid använt mig av Probs produkter, dom gör verkligen underverk.

Pälsen vårdas på ett bra sätt med bra resultat, inga farliga ämnen som kan ge utslag osv. Alla hästar vi har så tvättar vi med PROBS Schampo och Deo är mycket använt, pälsen och manen känns alltid återfuktad och frisk efter tvätt.

På de exemhästar vi haft genom åren har PROB varit räddningen, de kliade mankammarna och svansarna blir bra omhändertagande.

Image
Image
Image
Image