ESTER ÖSTBERG

Mitt namn är Ester Östberg, jag är 17 år och bor i norra Hälsingland i byn Hassela. På gården har vi ett tjugotal hästar där vi har ridskola, turridning, träningsverksamhet och lite avel.

Jag har idag tre hästar som jag tävlar aktivit, men även en del unghästar och hästar som är påväg att trappas ned från tävlandet.

Mina tre främsta tävlingshästar är Prins från Wreta, Nestor fra Kjarnholtum som jag får låna samt nyaste tillskottet Hreyfill från Skaneyland. Jag rider idag i landslaget och har även gjort under 2018 och 2019.

Med mig i bagaget har jag även 4 sm guld, flertalet medaljer från SM, 4a och 5a på NM 2018 samt vinster i Danmark under World Toelt Youth Match.

Jag har alltid använt mig av Probs produkter, dom gör verkligen underverk.

Pälsen vårdas på ett bra sätt med bra resultat, inga farliga ämnen som kan ge utslag osv. Alla hästar vi har så tvättar vi med PROBS Schampo och Deo är mycket använt, pälsen och manen känns alltid återfuktad och frisk efter tvätt.

På de klådhästar vi haft genom åren har PROB varit räddningen, de kliade mankammarna och svansarna blir bra omhändertagande.

Mvh Ester Östberg och hästarna

Image
Image
Image
Image