Rebecca Hallberg Fischer

Hej! Rebecca Hallberg Fischer heter jag och är 23 år gammal. Jag bor på en hästgård utanför Malmö. Där har vi en anläggning med 15 boxar. Jag har cirka 8 hästar i träning och utöver det några fölsto samt en del unghästar på lösdrift. Jag är en ryttare med stort tålamod och en stor nyfikenhet som hjälper mig att hitta olika lösningar för de olika hästarna. Jag rider internationella tävlingar på 150 nivå. Jag började redan på storhäst som knappt 14åring och har hunnit med flertal SM och NM. Tävlat i Scandinavium och Falsterbo. Min stora strävan är att utvecklas som ryttare men även få en stor förståelse på allt runtomkring, såsom- horsemanship, hovvård, kiropraktik, massage etc. att veta hur de små detaljerna påverkar är otroligt viktigt för mig.

Ekholmprob har jag fått fantastiska resultat genom att förbättra hovkvaliten, kliande svansar och hålla huden elastisk och i ett gott skick. Samt hovar som spricker har jag fått bukt med. Detta är väldigt viktigt för vårt team eftersom vi alltid strävar efter att hitta de bästa för våra hästar. Jag kan varmt rekommendera ekholmprob då det bara innehåller naturprodukter och du får snabbt resultat som håller.

Image