Mitt namn är Michelle Nilsson och jag är 24 år gammal. Jag driver mitt egna företag MN Dressage där jag just nu har 5 hästar i träning. Med mina ponnyer startade jag 3 st Svenska Mästerskap i dressyr och MsvB hoppning. När ponnytiden tog slut fick jag jobb hos Sofie Lexner och fick låna hennes gamla Grand Prix-häst som jag startade i två YRSM och upp till Intermediere I. Efter det har jag bl.a. jobbat som beridare i Tyskland och på Dalhem Farms. Men nu bedriver jag som sagt egen verksamhet.

 

Nedan följer en kort beskrivning på hästarna jag har just nu.

 

 

 

 

Darin

val född 2013
e. Dalwhinnie u. Schakira e. Schwardroneur
Uppfödare och ägare: Annica Wahlman
7e plats med 83% i 4-års championatet 2017!

 

 

Red Lord

val född 2007
e. Loredes – Chirac.
Uppfödare Eva Albertsen
Ägare Michelle Nilsson och Kerstin Jigmo

 

 

 

Silentio QRE

hingst född 2017
e. Skovens Rafael u. Tindra QRE e. Topaasch.
Uppfödare: QRE Dressage Breeder
ägare: Michelle Nilsson och QRE Dressage Breeder
Vinnare av Sydsvenskt Fölchampionat 2017!

 

 

 

 

Dea QRE

sto född 2013
e. Ampere u. Tindra QRE e. Topaasch.
Uppfödare och ägare: QRE Dressage Breeder

 

Chablis

sto född 2012
e. Ampere – Highlander
Uppfödare och ägare Katharina Ulfsparre

 

Mr Elvis

val född 2012
e. Tuschinski u. Elvira e. Gigolo.
Uppfödare och ägare: Camilla Ericson