Rosemarie Wodschow och Lettir fra Hellesylt

Rosemarie skriver:

Jeg er ungrytter og 16 år gammel. Min nuværende stævnehest er Lettir fra Hellesylt…… han er 14 år gammel.

Han er efter:
F: Keilir frá Miðsitju
M: Skálmöld frá Dýrfinnustöðum
FF: Ófeigur frá Flugumýri
MF: Kolfinnur frá Kjarnholtum I

Lettir er 5 femgænger og han er en hingst. Lettir og jeg stiller op i T.2 og 4.1. Men han er stærkest i T.2. Jeg har haft Lettir snart et år. Vi har haft vores første stævnesæson sammen i 2017, som var helt fantastisk. Lettir og jeg formodede at vinde

Heklas udtagelses stævne i Danmark i T.2-ungrytter. Vi blev også sjællandsmestere i T.2 og firgangskombiantion for ungryttere. Lettir og jeg red vores første danmarksmesterskaberne sammen hvor vi blev Danmarksmestere i 4-gangskombinstion for ungdom. Til danmarksmesterskaberne vandt vi også bronze i 4.1 ungdom. Lettir og jeg blev udtaget til det danskelandshold 2017 hvor vi skulle ride verdensmesterskaberne i Holland. Til VM lå jeg nr. 3 efter udtagelsen i T.2 for ungryttere og i finalen endte vi på en 5 plads. Nu er jeg i gang med vinteretræning, som går rigtig godt og vi ser meget frem til den kommende stævnesæson i 2018.

Mvh Rosemarie Wodschow