Ekholm Vision AB

info@ekholmnordic.eu

Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller ønsker rådgivning, er du velkommen til at ringe eller e-mail.

 

 

 

 

Jari Ekholm                                                                      Madeleine Lager
Ydregatan 17 C                                                                 +46 703833310

570 60 YDRE                                                                     madde@ekholmnordic.se

+46 73997 13 38
info@ekholmnordic.eu

 

EKHOLM VISION AB – PROB SERIEN

Ekholms PROB ingår i moderföretaget Ekholm Vision AB, även känt under namnet Ekholm Nordic, med den välkända PROB Serien som baserar sig på naturprodukter.

Rekommenderad av många veterinärer och hjälpt massor med djur med hudproblem.

Företaget är ett familjeföretag i två generationer som grundades 1975 i Finland av Rita Ekholm, då under namnet Ajan Kemia (Tidens Kemi)
Företaget var då delvis koncentrerat på tyngre kemikalier till industrin, men har sakta övergått enbart mot miljövänliga naturprodukter
De senaste 20 åren bedrivs hela verksamheten från Sverige.
Företaget finns i Österbymo i Ydre Kommun, Östergötland.

Företaget har i samband med flytten till Ydre gjort en generationsskifte och numera är Jari Ekholm ägare av Ekholm Vision.

Sedan 2005 har sonen Jari Ekholm ansvarat för produktionen och mycket annat, samt varit en stor inspirationskälla för nya tankar och idéer samt tagit ett stort ansvar för exporten.

Som det ser ut idag finns det stora möjligheter även för en tredje generation som redan nu jobbar och deltar i verksamheten på sommarloven på sidan om studier.

Vi har ett gott rykte på marknaden, vi är välkända för att alltid sätta kunden i fokus. Vår styrka är att vi lyssnar och samarbetar med våra handlare och konsumenter som också hjälpt oss i vår produktutveckling av PROB serien till att bli en effektiv produktserie på marknaden.
Vi hoppas att det fina samarbetet fortsätter.

Vår strävan har alltid varit att hålla högsta möjliga kvalité och kundservice, samt vara tillgängliga för handlarna som konsumenterna.