Hej! Jag heter Elise Harryson och har fått äran att vara en av Probs sponsorryttare! Nu när jag han använt Probs produkter under en lite längre period ser jag skillnad på hästarnas hud, pälskvalite och hovkvalite. 

Jag är lyckligt lottad som får ha så hög kvalité på produkterna som jag använder på mina hästar. 

 

Själv är jag född 1996 och tävlar aktivt med mina två hästar Lilja från Horshaga och Troja från stall Tängby. Har flera tävlingsmeriter, bland annat ett VM silver och två VM brons nu senast på VM i Orischot. Nu blir min första säsong som vuxen och jag är väldigt tacksam över att prob vill vara med mig i min elitsatsning framöver! 

Lilja från Horshaga (se ovan) som är min one and only. Hon och jag har tillsammans tagit ett SM brons, tre SM guld, två VM brons och ett VM silver. Vi har blivit uttagna till landslaget två gånger men bara kunnat ställa upp en gång på grund av skada. Lilja är 8 år och en ren talang och de finns så mycket mer i henne! Ska bli spännande och se vad framtiden tar oss.

Sen har vi Troja från stall Tängby. De nyaste tillskottet. Ett sjuårigt fyrgångssto med egna åsikter. Men så fort man hamnar på samma sida gör hon allt! Köpte henne som ett litet projekt och hon slutade som min tävlingshäst. På ett år har vi hunnit med finaler på alla nationella tävlingar och även tagit brons på gaedinga SM.

Hon är fantastisk på många sätt och ger fantastisk ridkänsla! Många gånger när man gör tempoövningar på henne känns det som de inte kan bli bättre! Tror jättemycket på Troja och tror hon och Lilja kommer synas mycket i framtiden!

Jag har alltid tyckt om probs produkter och då de inte innehåller några gifter eller liknande och är skonsam mot hästarna. 

Fotograf: Töltaren