James Faulkner Paceland AB

 

James Faulkner Paceland AB

James Faulkner flyttade från Island under 2014 för att starta upp sin egen islandshästcenter och utbildning, Paceland AB, på gården Hökabygget i Skåne. James är född och uppvuxen på Island. Han har en lång erfarenhet inom hästbranschen, med en gedigen utbildningen från Hólar University på Island och en framgångsrik tävlingskarriär, med flertalet titlar som Brittisk mästare. James har även etablerat sig inom topp tio i Sverige tävlat SM, WM, Íslands mästarskaper, Landsmót och flera andra stora internationella tävlingar. James talar flytande engelska, isländska, svenska och danska. Han är en engagerad instruktör och undervisar ryttare på alla nivåer och åldrar i hela Europa. Som tränare av islandshästar, har James en imponerande karriär. Han har lång erfarenhet i alla skeden av hästens utveckling, från utbildning av unghäst till en färdig tävlingshäst på elitnivå.

 

“Jag kan varmt rekommendera varorna från PROB, jag använder dom på mina hästar därför jag som ryttare vill alltid det bästa för hästens hälsa så den kan performa på högsta nivå och med PROB känner jag mig trygg till att uppnå mina mål”

Ekholm Vision AB, Ydregatan 17 C, 573 74 YDRE, Tel: +46739971338 info@ekholmnordic.eu, Org nr: 5567665921, Bank Giro 5900-9373