Felizia Goodholm

Mitt namn är Felizia Goodholm och jag bor i Hedemora, i södra Dalarna .

Jag fick min första ponny när jag var 3 år, hon är en shetlands ponny som blir 22 år och bor fortfarande på gården. Min tävlingskarriär började mer när jag fick min B ponny, ett trevligt sto men kanske inte den snabbaste men tog oss runt på dom små tävlingsbanorna.
Desto äldre jag blev ville jag avancera så jag beslutade att köpa en C ponny själv , isa som hon heter hämtade vi nyårsafton 2010 . Hon hade inte tävlat något innan, så vi träna ihop oss och mellan åren 2011-2015 tävlade vi från ld till msv B . Sista 2 åren vi tävla ihop innan hon åkte till sin nya ägare blev det många vinster o placeringar både individuellt o elit lagen. 2012 köpte vi en d ponny av dressyr modell som jag utbilda till hopphäst. Har tävlats upp till LA med mig, vi vann agria pony trophy 2015. Samt vinster och placeringar upp till LA. Aukje såldes 2015. Men pga av skada köpte vi tillbaka henne o hon går här hemma och är dräktig med Triton hästak o vi hoppas på föl till nästa sommar. 2014 köpte vi vår andra C ponny prins Charming. Vi har 2 DM guld, 6 kvalsegrar i prins Carl Philip kval, 19 segrar från LA-MSV B samt fler placeringar. Vi har tävlat SM 2016 o i år kom vi 6:a utomhus SM i B finalen. Första v i nov åker vi till SM i Billdal som blir den sista stora tävlingen i år. Pga min ålder får jag bara tävla ponny nästa år så han kommer ligga ute till försäljning nästa år. Så länge han finns kvar kommer vi fortsätta tävla på som vanligt. Har även en 6 årig Italiensk häst swb. Lametta di cappella kom i juli 2017 från Italien. Eftersom det är min första storhäst så tränar vi på med mycket mark arbete o hoppträningar. Vi har startat pay and jump med felfritt i 90cm redan. Hon är tävlad upp till 125cm i Italien. Våra mål är att avancera på tävling med felfria rundor nästa år.

Idag använder vi prob produkter till våran C ponny Prins Charming. Vi tvättar honom med prob schampo som är lugnande o sen använder vi prob oljan för att återfukta. Det gör honom hel och fin.

Prob hov balsam använder vi på alla våra hästar som håller hovarna fina o mjuka.