Tomtaholmsvägen 1, Östra Karup, Sverige
1 Tomtaholmsvägen Skåne län 269 41 SE

Välkommen till Ridersport in Sweden AB! Vi har både butik och webshop för hästutrustning, hästtillbehör och ridutrustning. Hos oss finner Ni det mesta & det bästa som behövs för att kunna utöva den härligaste hobbyn eller sporten som finns; ridsport!

Hos Ridersport hittar du en väl utvald mix av basprodukter och välkända varumärken inom branschen, allt till marknadsanpassade priser, snabba leveranser och glad service! Vi kommer jobba mycket med kampanjer både på web och i vår lagerbutik i Östra Karup, Båstad just vid E:6an, avfart 39 där vi också säljer foder till häst, hund, katt och smådjur. Succesivt utökar vi vårt sortiment med produkter för hund och katt, idag har vi många hundtäcken, hundleksaker, samt tugg och godis till våra fyrbenta vänner.

Vi erbjuder dig som ryttare bra och funktionell ridutrustning för hästsport och ridsport till marknadsanpassade priser. Din hästutrustning används dagligen och ställs därmed under hård prövning. För dig är enbart de bästa hästtillbehören goda nog för din häst. Kvalitet är ett måste. Välkommen till RiderSport – En ridsportbutik för dig!

Till oss är Ni alltid välkomna med frågor eller en beställning, vi ser mycket fram emot att få hjälpa & serva Dig som kund!

Betyg

Inga resultat

Visar 0 resultat