information om elise och hennes hästar

Jag heter Elise Harryson och är 21 år. Jag har sammanlagt fyra hästar, en egenuppfödd unghingst Vilji från Stjärndalen, sen hans mamma Vigdis från Hynnenäs (min första tävlingshäst och som nu är mammas häst) och sen mina två tävlingshästar.

Lilja från Horshaga (se ovan) som är min one and only. Hon och jag har tillsammans tagit ett SM brons, tre SM guld, två VM brons och ett VM silver. Vi har blivit uttagna till landslaget två gånger men bara kunnat ställa upp en gång på grund av skada. Lilja är 8 år och en ren talang och de finns så mycket mer i henne! Ska bli spännande och se vad framtiden tar oss.

Sen har vi Troja från stall Tängby. De nyaste tillskottet. Ett sjuårigt fyrgångssto med egna åsikter. Men så fort man hamnar på samma sida gör hon allt! Köpte henne som ett litet projekt och hon slutade som min tävlingshäst. På ett år har vi hunnit med finaler på alla nationella tävlingar och även tagit brons på gaedinga SM.

Hon är fantastisk på många sätt och ger fantastisk ridkänsla! Många gånger när man gör tempoövningar på henne känns det som de inte kan bli bättre! Tror jättemycket på Troja och tror hon och Lilja kommer synas mycket i framtiden!

Jag har alltid tyckt om probs produkter och då de inte innehåller några gifter eller liknande och är skonsam mot hästarna. 

Fotograf: Töltaren